Black Veil Brides, Falling In Reverses fanok?
Ès ekkor csodálatos fèny ragyaogta be a szobát. Megjelent egy sötèt árny, egy emberi test alakja rajzolódott ki a vakító fèny mögül. Fekete szárnyai voltak, a szemei vörösen izzottak. Hideg szinte jeges hangon szólalt meg:
-Andy Biersack rajongó, ès fanatikus rocker. Üdvözöllek a Paradicsomban.- Szèttárta karjait, melyet száz meg száz szegecs vett vèdelmèbe. Arca sápadt volt, mègis diadalt tükrözött. Ránèztem ès óvatosan megszólítottam.
- Maga...maga...
- Lassíts, gyermekem- szakított fèlbe az árnyalak.- Most bevègzed a sorsodat. Fogd azt ott- mutatott a szobám sarkában heverő gitárpengetőre. Mutatóujját felèm fordítva harsányan felkacagott.- Ez a vègzeted. Játsz, hát!- Mire emberek tömegènek moraja ütötte meg a fülemet. Körülöttem fènyek gyúltak, füstfelhők gomolyogtak ès extatikus állapotba kerültem. A színpadon èn voltam ès a bandám. "Megőrültem" gondoltam, majd rekedt rocker hangon felüvöltöttem. Ès a koncert elkezdődött. A tömeg tapsolva, fütyülve újongott. Magamon kívül voltam. Ès vègre emlèkeztem: Andy Biersack a nevem.
FIR aztán BVB a két kedvencem :3
Főleg Ronnie Radke, annak az Escape The Fates számai is jók voltak, de most még jobbak!
FIRarmy
Falling in Reverse ezerrrrrel! Jacky Vincent XD
Ronni hangjánál nincs jobb. " Well I'm not a vampire"
De a BVB-t is szeretem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!