Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akkor mos milyen a zenei világom?

Akkor mos milyen a zenei világom?

Figyelt kérdés
Imádom a Green Day-t,a red hot chili peppers-t. De szeretem One Direction-t is. A reppet pl: Horváth Tamás,Raul,Children of Distance stb. De szeretem a rég számokat: Oasis:Wonderwall,ramones,Gary Jules :Mad World az utolsó nem annyira régi,de szeretem. De szeretem a mai "slágert" pl: Pitbull,Aviici,ellie goulding:burn,taylor swift you belong with me. De a Metallicat is szeretem. De szeretem a nyugodt számokat is mint pl: passenger let her go. A barátom szerint furcsa vagyok,de így szeret. Na mind1. Szóval? Zenei ízlésem nincs?

2014. márc. 24. 18:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Viszont nem kedvelem Justin Bieber számait. Engem valahogy nem fog meg. Még a mulatós zenéket is szeretem :DDD. Amikor jó a kedvem,akkor csak ezeket hallgatom. Fura lennék?
2014. márc. 24. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nem sok olyan van, akinek ilyen nagyon tág az érdeklődési köre. Persze nem csak egy zenei stílust kell szeretni. Viszont ha nem is pont ugyanazt, de egy ember általában egymáshoz hasonló zenei stílusokat kedvel. De azt ugye mindenki vágja, hogy a Green Day és Pitbull egymás szöges ellentétei. Érdekes ízlésed van, de annak örülök, hogy a Green Day-t is szereted :) Nekem személyes kedvencem. És én is beletartozok azok közé, akik a "másik oldalt" nem igazán csipázzák, mint például a rapet, vagy a tuctucot. De a legfontosabb az, hogy ne foglalkozz mások véleményével, csak is azt hallgasd, amit akarsz! Ha te így szereted, akkor így is kell lennie. Azt senki nem mondhatja meg neked, hogy mit szeress! :)
2014. márc. 24. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja! És még egy dolog eszembe jutott. Amiket felsoroltál, mint például a Burn, You belong with me...satöbbi. Igen, ezek fülbemászó számok, és nekem is van jó pár ilyen mai "sláger", amit addig hallgattam, amíg meg nem untam. Viszont azért nem mondanám rájuk, hogy szeretem őket, mert amellett, hogy egy időben rájuk voltam kattanva, még nem tartom őket nagy értéknek, és nem az én világom egyik se. Ezt kell eldöntened magadban! A zenei ízlésedet nem feltétlenül azok a zenék határozzák meg, amiket nap mint nap hallgatsz, hanem azok amik számodra igazán fontosak, sokat jelentenek, és úgy érzed, hogy jellemeznek téged, a "Te zenéid" (nem tudom jobban megfogalmazni xD). Amikkel tudsz azonosulni :)
2014. márc. 24. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát,a szívemhez legközelebb a Green Day és a Red Hot Chili Peppers áll. Kilógok a többi lány közül,mert mindenki meg van "halva" Justin Bieberért. hm..pedig nem nagy szám. De ugyan akkor az One Direction is a szívemhez nőtt. Sok féle-fajta zenéket szeretek,de inkább ez a 3 az amit igazán szeretek. Vannak napok,mikor a reppet szakadásig hallgatom,és imádom. Ekkor Horváth Tamás-t hallgatok. Szeretem a számait. Szóval,fura lány vagyok. Ez nem csak a zenei világomban mutatkozik meg...:) Köszönöm 1 válaszoló!
2014. márc. 24. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyi, szerintem annak csak örülj, hogy kilógsz a többiek közül! Ez azt jelenti, hogy van egyéniséged, és nem vagy birka, aki a többieket követi. Ami azt illeti én is különcnek tartom magam, és büszke vagyok rá! Legyél büszke te is arra, hogy különbözöl az átlagtól! :)
2014. márc. 25. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti, hogy minden szart beszedsz, és igazából még kialakulatlan a zenei ízlésed, és igénytelen is. Tudom, nem fog tetszeni másoknak, hogy ez a véleményem, és ezért le is leszek pontozva... na de hát ez a véleményem. :D
2014. ápr. 14. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!