Hogy tetszik az új Metallica-dal?
Imádom! :D Minél többször hallgatom annál jobb :D
Csak azt nem értem, hogy most van ez a by request turné, ahol a közönség szavazhat, hogy melyik számokat játsszák a koncerten.
És ahelyett, hogy valami olyanra szavaznának, amit még soha nem játszottak vagy valami inkább olyanra szavaznak, amit már majdnem hogy unok, meg amúgy is játsszák minden koncerten :s
1-szer voltam 2010-ben amikor itt voltak Budapesten :)
Életem egyik legnagyobb élménye volt :)
De szerintem akkor is másabb számokat választottam volna, mert rengeteg koncertfelvételt néztem már tőlük és örülnék egy kis új cuccnak :)
Na ha már a koncertfilmeknél járunk, linkelek egy olyat, ami asszem nagyon fog tetszeni :D Én nagyon örültem neki, amikor megtaláltam :D
youtube/watch?v=02QTwN2BgSs
Ennek az arcnak a csatornáján van még ilyen :D A 97-es koncert is nagyon jó így ;)
:s
Igen, de ezen a felvételen csak az ének,bassz gitár és a dob hallatszik :D Kegyetlen jó :D
De akkor most működik? :o
Ez, amit beírtál nem működik, elé kellett írnom a http, meg még mit tudom én mit, mire elővarázsoltam.
Nem hallgattam végig, megmondom őszintén a Metallica 2000 utáni koncertjei már nem annyira tetszenek. Előtte viszont minden mennyiségben. Másrészt viszont szeretem Kirk gitárjának hangját. Miért jó az, ha az nem hallatszik??
Szóval nem fogott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!