Tükör koptató házilag?
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy krómspray-el érdemes tükörkoptatót csinálni? vagy az esetleg lepattog egy idő után a műanyagról? vagy esetleg felhólyagosodik, nem is simul el szépen?
Igazából venni szerettem volna egyet, de az elúszott és azóta sem láttam Strato-ra SSS típusút, max HSS lenne jó 11 likas..ha tudtok valahol eladót, vagy ha csak a "házilag" dologban tudtok segíteni, szívesen várok minden választ! Köszi előre is!
Pont olyan van a fekete Stratomon, de az a kedvencem, szóval nem eladó :)
Szerintem érdemes lenne megpróbálni, de valami olcsóbb koptatóval, amiért nem kár, ha nem sikerül. Ja, és érdmes előtte finoman felcsiszolni, akkor talán megtapad rajta rendesen a festék. Dekorboltokban lehet kapni öntapadós fémfóliát, azzal kevesebb macerával is meg lehetne csinálni, bár az azért nem az igazi.
Köszi a választ! :D Gondoltam én is erre a fóliázós dologra, de az elég sufnituning lenne..
Nagyon régóta vágyom erre a fejlesztésre és szeretném a tutit, már ha nem találok addig eladó sorban egy kopót.
Fényképet tudsz küldeni a gityóról? Szerencsés gazdája van :D Az enyém ilyen : [link] bár eléggé vajszínű már a műanyag. Imádnám tükörrel..(mintha nem imádnám eléggé így is) Minden jót!
Ez nem az én gitáromról készült, de pontosan így néz ki. Annyi a különbség, hogy az enyémnek a nagyobb fajta feje van, illetve a hátsó pickup egy Seymour Duncan single méretű humbuckerre lett cserélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!