Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zenéket tudtok ajánlani?

Milyen zenéket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyan zenék keresek amit a mai 13-14 évesek hallgatnak, olyanokat ami lemegy a rádióban és te felismered és énekled, olyan alapszámokat. Mert én eddig nem hallgattam zenéket de most rákattannék viszont amit az osztálytársak hallgatnak és mondjuk hangosan azokat nem írom fel mert az milyen már viszont egy számnak sem tudom a nevét!! Kérlek segítsetek :))

2014. márc. 20. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Lopott könyvek.
2014. márc. 20. 20:39
 2/6 Kocsis Izabella válasza:

Olyan zenét hallgatsz amit akarsz nem kell azokat a zenéket követned mint a trend...

De segítek...Nhány előadó:Bella Thorne and Zendaya,Shakira,Justin Bieber,Michael Jakson...Én ezeket szeretem.Próbáld ki!:)

2014. márc. 20. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
:) Úgy látszik az őszinte válaszok ide nem kellenek :)
2014. márc. 21. 07:27
 4/6 anonim ***** válasza:
te most komolyan azért hallgatsz zenét mert az valakik szerint menő? hát engem nem érdekel mit mit gondolnak mások. az a lényeg hogy neked tetsszen az amit hallgatsz vagy nem?
2014. márc. 21. 13:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!!

De: 1. én fiú vagyok tehát Justin Bieber nem igazán jöhet szóba de azért köszönöm az ajánlást.

2. pedig hogy szeretem azt amit az osztálytársaim hallgatnak és én is azokat szeretném hallgatni tehát ha ebben tudtok segíteni azt nagyon megköszönném... :D

2014. márc. 22. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor kérdezd meg tőlük hogy ők mit hallgatnak és akkor már tudni fogod te is .
2014. márc. 22. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!