Tojástartó használata hangszigetelőnek? Ilyen célra lehet használni?
Figyelt kérdés
Nekem nem olyan célra kéne, hogy túl hangos a gitár, és zavarja a családot, hanem home-túdiómba szeretném, és a minőség javítása lenne a cél...Aki már csinált ilyet, hogyan csinálta? Falra rakta a tojástartókat, és elé a mikrofont, vagy körbe pakoljam? Hogyan érdemes, ha érdemes egyáltalán?2014. márc. 19. 20:23
2/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi :D
2014. márc. 19. 20:29
3/5 anonim válasza:
Hát nincs mit :) Én diszkóban is láttam ilyen megoldást, még régen az M4-ben a dohány utcában, a plafonra ilyen tojástartó-szerűségeket raktak. Mondjuk nem értem, hogy a minőség javítása, vagy a család megnyugtatása a cél :) Fülessel nem tudod nyomni?
4/5 A kérdező kommentje:
A minőség javítás. Ezért érdekelne, hogy milyen szögben kell felrakni, esetleg teljes süketszobát kell a hatás végett kialakítani, vagy elég ha csak egy pár darabot felrakok a falra, és elé a mikrofont...?
2014. márc. 19. 20:51
5/5 anonim válasza:
Van persze hangszigetelési célja is, de a gúlák szerepe valójában az állóhullámok, rezonanciák, zengések megtörése, így a kialakulásuk megszüntetése, megelőzése. A cél magyarán, hogy a mikrofon tényleg csak a hangszerből, torokból kijövő hangot rögzítse, ne pedig annak a falról visszavert részét (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!