Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehet egyszerűen...

Hogyan lehet egyszerűen megtanulni azt, hogy folyamatosan járjon a kezed a gitáron?

Figyelt kérdés
Már egy ideje tanulok gitározni magamtól, de sajnos a folyamatos pengetés nem megy.....mindig beleakad a kezem a gitárba vagy egyszerűen elsiklik a kezem a gitár felett. Kérlek titeket segítsetek nekem!!!! Előre is köszönöm a segítőkész embereknek!!

2014. márc. 17. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

LoL...

Gyakorojjá...

2014. márc. 18. 06:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg! Még nem szoktad meg a mozgást. Legyél bátrabb, először inkább hangosabban gyakorolj, mert ahhoz keményebb, darabosabb mozdulatok kellenek. Aztán fokozatosan halkíts. A halk játék finom mozgásokat kér. Gondolom nincsenek mozgási problémáid, tudsz biciklizni, teniszezni is. Ha azokat meg tudtad tanulni (ezek mozgását), akkor ez is sikerülni fog. De mindenképp sokat kell gyakorolni.
2014. márc. 18. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Elektromos vagy akusztikus? akusztikust talán egy hét alatt megszoktam a hatos húrral voltak gondjaim :D

Elektromoson meg igazából csak aha álltam akkor mert olyankor kicsit zavaró volt hogy mozog a gitár..meg a heveder se igazán tetszett mert idegesített hogy van..messze volt a húr..görcsösen fogtam a gitár nyakát..de ez idővel elmúlt :)

2014. márc. 18. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!