Hogyan lehet egyszerűen megtanulni azt, hogy folyamatosan járjon a kezed a gitáron?
Figyelt kérdés
Már egy ideje tanulok gitározni magamtól, de sajnos a folyamatos pengetés nem megy.....mindig beleakad a kezem a gitárba vagy egyszerűen elsiklik a kezem a gitár felett. Kérlek titeket segítsetek nekem!!!! Előre is köszönöm a segítőkész embereknek!!2014. márc. 17. 20:53
2/3 anonim válasza:
Ne ijedj meg! Még nem szoktad meg a mozgást. Legyél bátrabb, először inkább hangosabban gyakorolj, mert ahhoz keményebb, darabosabb mozdulatok kellenek. Aztán fokozatosan halkíts. A halk játék finom mozgásokat kér. Gondolom nincsenek mozgási problémáid, tudsz biciklizni, teniszezni is. Ha azokat meg tudtad tanulni (ezek mozgását), akkor ez is sikerülni fog. De mindenképp sokat kell gyakorolni.
3/3 anonim válasza:
Elektromos vagy akusztikus? akusztikust talán egy hét alatt megszoktam a hatos húrral voltak gondjaim :D
Elektromoson meg igazából csak aha álltam akkor mert olyankor kicsit zavaró volt hogy mozog a gitár..meg a heveder se igazán tetszett mert idegesített hogy van..messze volt a húr..görcsösen fogtam a gitár nyakát..de ez idővel elmúlt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!