Milyen fajta képek ezek? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Találtam manapság néhány képet sztárokról az 50-es évekből, és sok rock and roll sztárnak a színes képe alatt a bal alsó sarokban volt egy sárga borító, amiből kikandikál egy lemez:
Kérlek, ha valaki tudja,milyen cég ez, vagy milyen cég készített ilyen képeket, akkor írja meg, mert nagyon hangulatosak ezek!!
(u.i.: ezek mind 57-ből vannak, akkor ez jelent valamit?)
2014. márc. 16. 13:41
1/1 anonim válasza:
Itt találhatsz több infót: [link]
1957 Topps Hit Stars Trading Cards: A kérdésben lévő '57-esek gondolom innen vannak. Az a sárga ikon elvileg a zenészeket "jelzi", mert ha jól látom a színészeknél valami piros jelzés van. Azt nem tudom van-e olyan oldal ahol ezek a képek jó minőségben is megtalálhatók, de ez a link szerintem jó nyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!