Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vélemény a hangomról? :/

Vélemény a hangomról? :/

Figyelt kérdés
A mentőautót ne vegyétek figyelembe, tudom a szöveg nagyon nem így van, és tudom,hogy hamis.. igazából nem is tudom....:( https://www.youtube.com/watch?v=UDIl9YXiKKs&feature=em-uploa..

2014. márc. 12. 21:12
 1/10 anonim válasza:

Nem szeretnélek megbántani, de tudnod kell valamit: ez iszonyúan hamis volt. :S

Ha szereted a zenét, azzal nincs semmi gond, azzal se, ha hülyéskedsz, hisz néha jópofa tud lenni. :D

De ha komolyabban szeretnél az énekléssel foglalkozni és/vagy videókat szeretnél feltölteni a netre, minimum járj énektanárhoz és ezt ne sértésnek, hanem építőkritikának vedd. :)

Minden esetre kitartás és sok munka meghozza a gyümölcsét. :3 Sok sikert!

2014. márc. 12. 21:17
 2/10 Tengor ***** válasza:
47%

Szemét leszek: a 0:20. másodpercig szólt, de csak mert 0:14-től úgy elkezdtem röhögni, hogy nem találtam el lekapcsoló gombot.

Ezt még gyakorolni kell rendesen és ha már tényleg tudsz énekelni, és akarsz is, akkor egy rendes mikrofon sem árt, mert ennek a minőség iszonyat.

2014. márc. 12. 21:23
 3/10 A titokzatos ***** válasza:
100%

Ne haragudj de ez egy kicsit fura volt.

Biztos lehet még javitani rajta egy énektanárral.

Sok sikert hozzá! :)

2014. márc. 12. 21:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Hú most kínosan érzem magam..:(
2014. márc. 12. 21:28
 5/10 A kérdező kommentje:
de azért köszi mindenkinek..:(
2014. márc. 12. 21:29
 6/10 A titokzatos ***** válasza:
100%

Nem tudom ismered e ezt az oldalt, itt is lehet énekelni, és van pár lecke is.

[link]

2014. márc. 12. 21:32
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 köszi!!!
2014. márc. 12. 21:34
 8/10 A titokzatos ***** válasza:
Szóra sem érdemes :)
2014. márc. 12. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Előttem leírtak mindent, még hozzátenném, hogy magyar számokkal lehet többre mennél. Ne haragudj, de sokáig tartott rájönnöm, angolul énekled-e. Nehéz angol számot énekelni, de az anyanyelvűvel szerintem könnyebb lesz gyakorolnod.
2014. márc. 12. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Nézd, ha tudod, hogy szar vagy, legalább hülyét ne csinálj magadból. Nincs mindnekinek énektehetsége, nem egy akkora érvágás.
2014. márc. 12. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!