Metálosok! Nektek mi a véleményetek erről az amatőr zenekarról?
Errefelé mindenki nagyon odavan értük, legfőkébb tinicsajok, bár jómagam is lány vagyok,
http://www.youtube.com/watch?v=tTf-b6bB8qA
Én nem értem, miért annyira különleges?:D Olyannak tartják magukat, meg olyannak mondják sokan őket, hogy világhírűek lesznek és autógrammot kell most kérni tőlük mert később sokat fog érni:D Ezen leesett az állam, szerintem ez egy teljesen átlagos egyszerű metalcore zenekar nem játszanak összevissza sok amatőr zenekarral ellentétben, de egyáltalán nem kiemelkedőek.
már csak a kommentek alatt a nyáladzás is elég volt,utálom az ilyen ál-kemény ratyi metálkór bandákat.A szöveg is elég béna és semmit mondó.
A mai zenei világban annyi fos banda van,köh..asking..köh..bvb...köh..köh, hogy meg sem lepődnék ha ezek a fakezű barmok nemzetközileg is befutnának.Ettől függetlenül kinyalhatják a nagyvonalú seggem az autogrammjaikkal együtt.
a világhírhez először is egy normális kiejtést kéne begyakorolni mert rettentő...
a zene meg átlagosan átlagos valóban.. :D
bocsi ha hosszú lesz.:3.
Először hallom a bandát és első hallásra nem sok jött le nem egy Asking Aexandra vagy Suicide silence amibe azonnal szívszerelmes leszel.a szöveg szerintem is elég olyan hmm.nem tartalmas.:).és a csávó hangja se valami eget rengető ,a scream-az ami még elmegy de az instrument' na az teszi egyedül hallgathatóvá.xd de azonkívül nem valami nagy szám.és valóban nem ilyen egy igazi kiejtés.:)).összeségében olyan hogy nekem bejön és úgy elmegy és meghallgatom de ebből ha nekem kéne dönteni SOHA sem lenne világhírű METAL banda.:).(szerintem ha kivesszük a scream-es dolgokat akkor ez metalcore sem lenne...saját vélemény.bár én nem ehhez a metal stílushoz vagyok szokva hanem az 10000000x keményebb metalhoz.:'DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!