Olcsó dobfelszerelés olcsón. Tudtok mondani? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Hali mindenkinek! Szóval az lenne a kérdésem, hol tudnék hozzájutni olcsón dobfelszereléshez. Még gyerek vagyok de nagy álmom, hogy doboljak de sajnos nincs rá elég pénzem. Talán ha kicsit tudnék gyűjtögetni ünnepek alatt... Na szóval az lenne a kérdés, hogy milyen olcsó és viszonylag jó dobfelszerelést tudtok ajánlani illetve, hogy hol tudnék ilyen dobfelszerelést szerezni.2014. márc. 10. 19:14
1/2 anonim válasza:
Talán Vatera és társai én ott vettem dobod "viszonylag" olcsó volt, amúgy azt tanácsolom hogy ne egyből dobon kezdj el játszani hanem megybe egy hangszerboltba és vegyél gumilapot ez azért is jó mert megtanulsz rendesen ütni ja ezeket pár ezer Ft-ért megkapod
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Amúgy most nézem kicsit elcsesztem a kérdést Olcsó dobfelszerelés Olcsón :D
2014. márc. 24. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!