Nektek ki/kik a kedvenc Dj-tek?
Egy DJ mind felett, egy DJ kegyetlen.. És ő nem más, mint HARDEELL!
13 éves voltam (3 éve) amikor haverommal egész éjjel fent voltunk. Unatkoztunk, zenéket keresgéltem, persze nem Progressive House kategóriában. Egészen addig pop és hasonló számokat hallgattam amíg rá nem találtam azon a napon HARDWELL-re. Akkor minden megváltozott, egyből bele szerettem ebbe a műfajba. Spaceman-t hallgattam akkor, és el varázsolt. Az valami le írhatatlan. Azóta mintha ki cseréltek volna, minden napomba energiát adnak az ilyen zenék. Nem véletlenül lett tavaly az év DJ-je, mindössze 25 évesen. És ezt rekord sebességgel érte el. Nagyon profi, egy legenda. Fel nézek rá, mert más nem volt rám ekkora hatással, és neki köszönhetően lett még egy élet célom, hogy én is híres DJ lehessek.
Megvan a dokumentumfilmje az életéről, ha gondolod priviben el küldöm. :)
Egyébként az a kettő se rossz akiket fel soroltál, de Martin nagyon ugyanarra az alapra gyúr. Pl.: Animals, és Wizards
Avicii szerintem tehetségesebb, de még várjunk kicsit, hátha a 17 éves Martin is fel mutat még valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!