Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » One Direction vs. The Vamps...

One Direction vs. The Vamps vs.5 Seconds Of Summer? Melyik a legjobb szerintetek?

Figyelt kérdés

tudom, mostanában sok új fiúbanda futott be, de én maradok a One Direction-nál! <3 #directioner

Utálkozók menjetek innen!!!!

Várom a válaszokat! Szerintetek? :)

2014. márc. 9. 12:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom te honnan szeded,hogy utálkoztam(egy rossz szót sem szóltam Metallicára)..vagy magadról beszéltél?Azt már megértem...

Ja,és:beigazolódtak a szövegértési gondjaid :P

2014. márc. 30. 11:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Merlin szakállára! Te miről beszélsz, hombre? Ott írtad, hogy "metallicer" vagy, te banánagyú :DD Azt sem tudod, miről magyarázol. ._."
2014. márc. 30. 23:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Én mindhármat szeretem, ezek közül a legjobban az 1D-t, mert azt hallgatom a legrégebbóta, de őszintén megmondom, SZERINTEM a 3 közül a 5SOS a legeredetibb. #SheLooksSoPerfect :DD
2014. ápr. 10. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem csak a She looks so perfect a jó a 5sostől. ;) Imádom az Unpredictable-t, Disconnected-et, Heartache on the big screent és a többit :)
2014. ápr. 11. 01:30
 15/21 anonim ***** válasza:
ONE DIRECTION!
2014. ápr. 20. 21:11
 16/21 anonim válasza:
The Vamps, utána 5sos.
2014. júl. 5. 12:26
 17/21 anonim ***** válasza:
1D, 5SOS.
2014. júl. 6. 09:23
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Régebben hatalmas directioner voltam, de mára kicsit visszavettem. :D

Nekem a 5SOS a kedvencem. Nagyon eredetiek, ami ennél a műfajnál mára már ritkaságszámba megy. Nem azt a klasszikus popzenét játsszák, nagyon tetszik, hogy egy minimális rock is van a dalaikban. Az meg hogy ők maguk csinálják a zenét a dalaik alá, az nekem maga a csúcs. Nagyon szeretem őket. A tagok pedig akárcsak a többi banda esetében, nagyon helyesek és ami itt kiemelkedően igaz az az, hogy mindannyian egyéniségek.

A The Vamps-ről nem tudnék érdemben nyilatkozni, mert nem szoktam hallagtni a dalaikat. egyedül a Can we dance?-t hallottam tőlük. Az viszont tetszik, a klipp meg főleg.

Szóval 5 Seconds Of Summer forever :3

2014. júl. 10. 20:23
 19/21 anonim válasza:

The Vamps<3

régen én is Directioner voltam de valahogy elmúlt a varázs és nem szeretem őket

The Vamps-nek ugye a fő énekese Brad, neki olyan szép, tiszta hangja van

2014. okt. 30. 22:51
 20/21 anonim válasza:
pontosan ebben a sorrendben:D
2014. dec. 26. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!