One Direction vs. The Vamps vs.5 Seconds Of Summer? Melyik a legjobb szerintetek?
tudom, mostanában sok új fiúbanda futott be, de én maradok a One Direction-nál! <3 #directioner
Utálkozók menjetek innen!!!!
Várom a válaszokat! Szerintetek? :)
Nem tudom te honnan szeded,hogy utálkoztam(egy rossz szót sem szóltam Metallicára)..vagy magadról beszéltél?Azt már megértem...
Ja,és:beigazolódtak a szövegértési gondjaid :P
Régebben hatalmas directioner voltam, de mára kicsit visszavettem. :D
Nekem a 5SOS a kedvencem. Nagyon eredetiek, ami ennél a műfajnál mára már ritkaságszámba megy. Nem azt a klasszikus popzenét játsszák, nagyon tetszik, hogy egy minimális rock is van a dalaikban. Az meg hogy ők maguk csinálják a zenét a dalaik alá, az nekem maga a csúcs. Nagyon szeretem őket. A tagok pedig akárcsak a többi banda esetében, nagyon helyesek és ami itt kiemelkedően igaz az az, hogy mindannyian egyéniségek.
A The Vamps-ről nem tudnék érdemben nyilatkozni, mert nem szoktam hallagtni a dalaikat. egyedül a Can we dance?-t hallottam tőlük. Az viszont tetszik, a klipp meg főleg.
Szóval 5 Seconds Of Summer forever :3
The Vamps<3
régen én is Directioner voltam de valahogy elmúlt a varázs és nem szeretem őket
The Vamps-nek ugye a fő énekese Brad, neki olyan szép, tiszta hangja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!