Tehetség nélkül meg lehet tanulni tisztán énekelni?
Figyelt kérdés
Tehát, ha nem születtem egyből Frank Sinatra-nak, de szeretnék megtanulni énekelni tisztán, lehet?2014. márc. 9. 00:17
1/4 anonim válasza:
Persze, énekelni fogsz tudni, de nem leszel vele nagy sztár.
2/4 anonim válasza:
Ha hallásod nincs, akkor nemigen.
Ha hallásod van, csak a hangod nem valami szép, akkor meg lehet.
3/4 savanyújóska válasza:
Meg. Nekem hallasom sem volt, aztan lett, most, a hangterjedelmem 50-70%-an, ha van valami alap, amihez igazodhatok, tobbnyire tisztan eltalalom.
4/4 A kérdező kommentje:
Hallásomon dolgozom, gitáron játszom több, mint egy éve, meg találtam fül trenírozó progit telóra. Világsztár nem akarok lenni az éneklésemmel, de háttérvokál, meg kisebb énekes szívesen lennék. Mennyi idő alatt lehet megtanulni énekelni? Ha azt vesszük, hogy mondjuk először még rámegyek a hallásom javítására. Egyáltalán milyen árban mozognak az énektanárok?
2014. márc. 9. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!