Melyik zene ez? (magyar rap)
Figyelt kérdés
valami ilyesmi a szövege:
Egy igazi rossz lány de nekem ez tetszik. nem tudja magáról hogy milyen szexy. bontom a pezsgőt, az eszét veszti.
szegény nem tudja még ma este mi lesz itt.
(ennek itt még nincs vége de nem tudom tovább valószínűleg nem is tökéletesen írtam le)
majd követlezik a refrén ami pedig valahogy így hangzik :
Igérem nem foglak át verni! ideje lenne levetkőzni! ne legyél szégyenlős. csak arra kérlek, ne játszd meg magad lány! tudom hogy rám gondoltál, minden percben néztél álmondban csókoltál. meg szédít ez a lány. neked adom az éjszakám.
légyszi aki tudja írjon mert egész nap ezt keresem és fogalmam sincs hogy milyen előadó, meg hogy mi a címe.. :S
2014. márc. 8. 23:40
1/3 anonim válasza:
szerintem Mr.Missh-Ne Játssz velem
3/3 A kérdező kommentje:
köszii :)))
2014. márc. 11. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!