Mik a dalszövegírás alapjai?
engem is érdekelne: kraftwerk88@gmail.com
ha látok benne fantáziát, megzenésítem
sziasztok én dalszövegíró szeretnék lenni:)most mutatnék eggyet amit nem rég írtam ha valaki lát bennem fantáziát az írjon:D.
Hűvösek az éjjek a nappalok
már régóta egyedül vagyok.
Minden nap úgy várlak én
nem maradt más csak a remény.
Refr:
Fáj a szó minden éjjel úgy hiányzol
ez az érzés most csak rólunk szól.
Nem kell a buta kis hazugság
fáj nagyon mert hazudtál.
Gyere szeress úgy mint rég
ez az éjszaka csak a miénk.
Elszállt a szó elszállt az éj
nem maradt más csak egy levél.
Nem kellesz mert hazudtál
minden szavaddal csak áltattál.
Az utolso elottinek:
Nem azt mondanam ra h fos, hanem h tul snassz. A rimeket amiket irtal tul egyszeruek es folyton paros rimet hasznalsz ami unalmas. Folyton csak az egymas koveto sorok rimelnek illetve hogy ugyanaz az osszes maganhangzo. Nem bena hanem nagyon amator es kezdetleges. Illetve amirol szol nagyon elcsepelt. De lehet vele meg probalkozni es ha sokat gyakorolsz lehet belole valami. Csak probalj minel egyedibben irni, mert amiket irtal kb minden masodik dalban benne vannak. Illetve probalj varialni a sorokkal meg a rimekkel es akkor minden oke lesz :))
A kerdezonek meg annyit hogy igazabol a dalszoveg iras alapja legalabbis szerintem!!! Az az hogy ne ugy akarj dalt irni h na most nekem muszaj es dalt kell irnom valamirol hanem szerintem akkor lesz jo egy dal ha ugy allsz neki hogy kiakarsz valamit irni magadbol. Ha van valami amit kozolni akarsz valakivel vagy csak megakarsz szabadulni a terhetol. Azzal hogy erolteted sokra nem mesz vele ha nincs mogotte semmi amit kozolni szeretnel a dallal. Szerintem egyebkent dallamra konnyebb szoveget irni mint forditva de kinek hogyan. Probalkozz sokat te is :))
Remelem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!