Vélemény erről az Ibanez gitárról?
Nekem 7 húrosból jobban kézreállnak a Shecter gitárok (egy Omen-7 hasonló áron van). De sok dologtól függ.. Az Ibanez viszonylag egy megbízható márka (a japán, esetleg kóreai gyártmányok), de ki kell próbálni, neked kényelmes-e. Többet ki kell próbálni, főleg a 7 húrosoknál.
De amúgy attól is függ, hogy milyen zenét játszanál vele.
Leginkább Progresszív metált játszanék rajta.
Schecter gitárok hangja nekem meg túlságosan dörmögő tompa
Akkor szerintem jó, de csak ha itthon is a japán gyártmányokat lehet kapni, mert egy kínait, vagy indonézt nem biztos, hogy megérné ezen az áron. De még mindig azt mondom, próbáld ki, ha neked kézre áll, akkor jó.
De ami biztos, hogy jobb, mint az olcsóbb 7 húros gitárok (pl amiket a squier gyárt, vagy invasion). De ha van lehetőséged próbálgatni, Cort-okat, LTD-et érdemes megnézegetni (bár ha jól tudom az LTD egy drágább árkategória a 7 húrosoknál). Használtan is édemes nézelődni.
De amúgy ennyi pénzért nekem egy jó gitárnak tűnik, így ránézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!