Mikor lesz legközelebb Eminem koncert Magyarországon?
Figyelt kérdés
zene, eminem, rap, koncert, magyarország2014. márc. 6. 23:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem soha. Gondolj bele 1999 óta világhírű, azóta már tucatszor járt Európában, de Magyarországba egyszer nem tette be a lábát. Sajnos Eminem koncert Magyarországon felejtős. :(
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg soha, mivel Eminemnek akkora igényei vannak, szállás, környék, amivel Magyarország nem rendelkezik és nem is tud megfizetni. Na meg igen, magát Eminemet sem egyszerű megfizetni egy fellépésért.
3/5 anonim válasza:
Sajna szentem se jön ide.:(( pedig szeretném, dehát nem olyan könnyű, hogy csak úgy mondom, és akkor ő jön. Asszem a legközelebbi helyen Svájcban volt, néhány éve, "csak" kb. 2500 km-re. meg Amszterdam-ban az EMA-n.
4/5 anonim válasza:
Pesten lesz majd a szigeten 2024 aug. 20án (ha még aktuális a kérdésed😉😂)
5/5 Normál91 válasza:
Tudom mire gondolsz 4-es, de az nem a hivatalos koncertidőpont, csak igényfelmérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!