Nektek melyik a kedvenc bandátok, együttesetek? (bármilyen műfaj)
A7X,TDG,SOAD,BFMV,MCR,Linkin Park,Papa Roach,Billy Talent,Slipknot,Black Veil Brides
De a legnagyobb kedvenc a Limp Bizkit
7# vagyok :)
ha annyi idős lennél, mint én elküldenélek a ....-ba hogy ilyen undorító, nyálas sz.. -t hallgatsz, de mivel csak 12 vagy normális, hogy tetszenek az ilyen kis b..ik :) ha néhány év múlva visszagondolsz majd a one direction-re ki fogod nevetni magad :) ennyi idős kiscsajként ha szereted őket. és? az a te dolgod. ne az legyen fontos, hogy más mit mond róluk
Bon Jovi
https://www.youtube.com/watch?v=gQffjb7fKyk
Én 12 évesen szerettem meg a Bon Jovit, és nem értek egyet azzal, amit mondtatok, a zenei ízlés nem függ az életkortól, és 12 évesen sem szerettem a 1D akkori megfelelőjét.
Ugyanakkor szerintem nem kell leszólni senkit, aki 1D-t hallgat, akkor sem, ha metál fan vagy (csak mondtam, mert én szeretem), hadd hallgassa, akár később is. Szerintem a zenei ízlésben a világon csak egyetlen gáz dolog létezik, ha valaki a kinézetük miatt szereti őket. De higgyétek el, ezt nem növi ki senki. Nem láttatok még 40 éves nőket Chris Reáért, Tom Jonesért, Rod Stuartért, Bryan Adamsért, vagy akár Jon Bon Joviért zenét hallgatni? Csak ez szánalmas, de egyébként semmi más. Hallgass nyugodtan 1D-t.
Ja, és a Love is Wart linkeltem, mert az még nem olyan uncsi, nem ismeri mindenki.
És 21 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!