Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit mond itt Pitbull?

Mit mond itt Pitbull?

Figyelt kérdés

Az On the floor című zenében 30 másodpercnél azt mondja, hogy J-Lo, de utána mond valamit, valószínűleg nem angolul.

Valaki el tudná mondani, hogy mit?

Köszönöm

http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A

2014. márc. 5. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Spanyolul mond valamit, viszont nem értem és nem is találtam semmit a neten.
2014. márc. 6. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:

nem is spanyol, te! :D

angol

the other side, out my mine

https://www.youtube.com/watch?v=xfegoZyJ8nk

2014. jún. 13. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez biztos? Mert nem igazán úgy hangzik :/

De azért köszönöm :)

Ha valakinek van még ötlete, akkor hallgatom.

2014. jún. 13. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

nem úgy hangzik??? akkor ebből kiderült,hogy neked fingod sincs az angol nyelvről.. azt mondja,h:J. Lo!

The other side, out my mine.

ha ennyire nem hiszel nekünk,akkor keress rá..csak úgy mondom,hogy nekem 20 mp-embe telt megkeresni. egyébként: [link]

jöhet a zöld kéz!

2014. jún. 27. 12:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Most már nagyon zavart, hogy ti nem halljátok.

Az egyes szavak még véletlenül sem azokkal a betűkkel kezdődnek, mint amit ti mondtatok.

Különösen ott, hogy "Out my mine"

Tehát O M M betűkkel kellene kezdődnie a szavaknak.

LELASSÍTOTTAM a felvételt, és ezen a linken letölthetitek a fájlt (csak pár másodperces), és tisztán hallható, hogy a kimondott szavak M M N betűkkel kezdődnek "mád mád náá" vagy valami ilyesmi, ami nem tudom milyen nyelv lehet, talán spanyol. De ha figyelmesen hallgatjátok, akkor észrevehető, hogy a "The other side" sem igazán stimmel.

Tessék a link: [link]

És képzeld van fogalmam az angol nyelvről, mivel felső fokú nyelvvizsgám van belőle, és ha neked lenne róla fogalmad, akkor talán hallottad volna, hogy az általatok írt mondat nem hasonlít arra, amit mond.

2014. jún. 29. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!