Miről szól a Most múlik pontosan?
Eredetileg tényleg arról szól amiről az előzőek írtak. Drogok.
De hallgasd meg a Csík zenekar feldolgozását, abban az előadásban inkább szerelmes dalnak értelmezhető és a nőnek a hangjától nem igaz, hogy nem mozdul meg benned valami.
Én akkor is sokat hallgattam mikor meghalt anyukám és abban a lelki állapotban is értelmezhető és sírásra késztető volt.
45:00 -tól kiderül, hogy Bruti szerint miről szól.
Kérdező, neked tökéletesen igazad van, nagyon szép ez a dal, de én sem értem a mondanivalóját./én is olvastam, valami drogos állapot/ a legfurib az, hogyan kerül az énekbe "egy indián szív remeg a konyhakésen... hát ilyenkor elfog a nevetés.. teljesen értelmetlen, nem illik a szövegbe.. ez az én szerény véleményem.
Túl sokat nem várok a magyar dalszerzőktől. Meglehet , hogy a külföldi dalok között is van sok furi, értelmetlen szöveg. Ki Tudja, csak az aki éppenséggel érti azt a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!