Mi a kedvenc Kispál, Quimbi, Kárpátia számod?
Kárpátia - Erdély szabad
Kispál - Ha az életben
Quimbi - Ajjajjaj
igen, én mind3-at szeretem, a Kárpátiának a zenéje és a mondanivalója miatt, a Quimbit, meg Kispált meg csak jó zenét nyomnak és konkrétan leszarom a politikai tartalmát
kispál-tiszai pu
qumiby- ajjajaj
kárpátiától nincs
Ilyen szűkagyú embereket... Én pl hallgatok keresztény black metalt, és sátánista black metalt is. No meg antikeresztény pogány folk metalt se vetem meg. Meghallgatom a nyíltan baloldali Rammstein-t és még Archívumot is hallgatok! Ugyanis első a zene, utána a mondanivaló\szöveg\ideológia.
Kárpátiától a Rongyos Gárda a kedvencem, a többit nem szeretem, mert nem elég kemények nekem.
Kárpátia: Szeretlek, Ugye gondolsz néha rám, Tábori posta, Ha majd a nyarunknak vége, Valahol tőled távol.
A másik kettőt nem hallgatom.
Quimby Sehol se talállak
Kispál Ha az életben
Kárpátia Ha majd a nyarunknak vége
Kárpátia Magyarnak születtem
Kispál : 1. válogatás cd-n lévő számok
Én mindenféle zenét hallgatok csak disco-t meg cigányzenét nem! Ismerek és szeretek is a három zenekartól számokat!
Kispál és a borz: Jövőből jövő lövő,Ha az életben,Kicsit szomorkás,Emese
Quimbi: Autó egy szerpentinen, Don Quijote ébredése, Most múlik pontosan, Mari
Kárpátia: Hallom az idők szavát, Ha majd a nyarunknak vége, Szeretlek, Pató Pál úr, Keleti Kárpátok
Meg még van sok amiket szeretek csak a kedvenceimet írtam le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!