Mi az az egy zeneszám, amit mostanában sokat hallgatsz és nagyon tetszik?
Imogen Heap - Headlock (High Contrast Remix): maradjunk annyiban, hogy nem az én stílusom, engem az ilyesmi zenék kicsit idegesítenek.
Inna - Fall: alapvetően nem vagyok képes női énekeseket meghallgatni, de ez egész kellemes szám volt.
Nightwish - Come cover me: nem rossz szám, rajzoláshoz elment a háttérbe.
Ákos - Dúdolni halkan: Ákost én eddig csak kerülgettem, de ez a szám tetszett, volt olyan rész, aminél végig futott a hideg a hátamon. Nem csak egyszerhallgatós lesz, az biztos.
Kaukázus - Tartós béke: tetszett ez is nagyon, pedig alig hallgatok magyar számokat... de most úgy néz ki kezdek kibékülni velük. :]
Sammy Kershaw - Louisiana hot sauce: elsőre valahogy furán hangzott, de bejött azért.
Omnia - Etrezomp ni Kelted: volt egy időszakom, amikor csak eféle zenéket hallgattam, szóval ez most nagyon kellemes nosztalgia érzést hozott, kedvet kaptam hozzá, hogy többet is meghallgassak az Omniatól.
Muszáj kettőt írnom. :P
Lady GaGa - Bad Romance
Tinchy Strider Feat. Amelle - Never Leave You
A You don't own me az elején nem tetszett, de a szövege viszont nagyon...
Lady Gaga - Bad Romance: sose szerettem Lady Gagát, ezt a számot viszont nem bírom ki, hogy ne hallgassam meg újra és újra, pedig a falra mászom tőle. Az az buta refrén ["Rah rah ah-ah-ah! Ro mah ro-mah-mah Gaga Ooh-la-la!"] egyszerűen beleette magát a fejembe és nem tudom kiirtani, mindig csak azt hallom. :D
Tinchy Strider Feat. Amelle - Never Leave You: ez viszont nem tetszik, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!