Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mindig így nézett ki? (Blood...

Mindig így nézett ki? (Blood on the dance floor)

Figyelt kérdés

Most láttam egy olyan videót Dahvieről amiben nincs az arcába lógva a haja.

Mindig ilyen duci volt és széles arcú?:O Vagy csak most hízott meg ennyire?:o

Sok képén sokkal vékonyabbnak tűnik az arca (ha a haját megpróbálom nem odaképzelni)

http://www.youtube.com/watch?v=jPerooLvTWc

2014. febr. 28. 20:25
 1/2 anonim válasza:

Nem, nem volt mindig ilyen. Nem tudom te milyen régi képet láttál róla de ha azt amin még csak 19 éves, az már majdnem 10 éve volt, azóta ő is kicsit összekapta magát, izmosodott és férfiasodott is. Nameg az együttes már 7 éve működik, és biztos hogy ez is hozzájárult a változáshoz. Meg neki van egy trükkje: az állkapcsánál, a nyakát bekeni fekete festékkel (sajnos fogalmam sincs hogy pontosan mivel) a tetoválásokig, és ez által is vékonyabbnak tűnik. [link]

Itt még ugye nem volt ilyen, de ez a kép már majdnem tíz éves.

Remélem tudtam segíteni. :)

2014. jún. 20. 09:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Igen, sejtettem, hogy azért festi ki a nyakát, meg az orrára a fehérebb púdercsík is hosszítja az arcát :)

Elég sok fiatalabb kori képet láttam róla azért is csodálkoztam.

2014. jún. 26. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!