Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a zene, a diszkó...

Szerintetek a zene, a diszkó hathatnak úgy ránk mint a drogok?

Figyelt kérdés
Kubiszyn Viktor Foglaltház c. könyvében van egy rész, amit úgy értelmeztem, hogy a diszkós élmények, a zene, a tánc és a hasonló dolgok úgy hatnak ránk, mint a drogok, csak az a különbség, hogy tiszta maradsz.. Mondjuk szerintem lehet benne valami.. Nem drogoztam még soha, úgyhogy nem tudom összehasonlítani, de kb. így képzelem el az érzést :) Szerintetek? :D

2014. febr. 27. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is rengeteg féle drog létezik (legális drogok is vannak pl alkohol), mindegyik másmilyen. Ha pl valaki be van szívva, az egészen más, mint ha mondjuk extasyn lenne rajta és merőben különb egy LSD tripnél.

Amúgy igen, olyan értelemben lehet olyasmi mint egy drog, hogy egy diszkóban megváltozhat az ember tudatállapota a hétköznapihoz képest. Mert hogy "józanul" is lehet tudatállapotokat váltani, ott van például az adrenalin rush, vagy az álmosság, félelem, szerelem. Az emberi tudat lényegében folyamatosan változik, csak a drogok jóval drasztikusabban hatnak ránk (persze mennyiségfüggő a dolog).

Szóval ja, vannak is olyan emberek akik azt mondják, nekik nincs szükségük drogokra, alapból is fel tudnak pörögni, el tudnak lazulni. Ez így rendben is van, de azért az nem ugyanaz. Korántsem.

2014. márc. 2. 23:27
 2/4 cli_hlt ***** válasza:

Ahogy az első mondja, minden szernek megvan a maga speciális hatása.

A zene egyikhez sem hasonlít.

A zene az zene, az LSD az LSD, a marihuána az marihuána.

2014. márc. 3. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha te jól érzed magad egy diszkóban, jó a zene és táncolsz akkor érezhetsz olyan jóleső eufórikus feldobottság-érzést mint a drogok hatása alatt.
2014. márc. 5. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
vannak akik megpróbálják felturbózni ezt az érzést. Valaki iszik,valaki beszív,valaki feltol egy kis speed-et. Ők csak ezekkel érik el a bulihangulatot. Mindenki más.
2014. márc. 5. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!