Honnan tudnék Jethro Tull, Santana, Cream, Pink Floyd, King Crimson, Chicago, ELP stb. számokat ingyen letölteni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mi az a torrent?2009. dec. 11. 19:08
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Végre valaki normális zenei ízléssel!
Amúgy bocsi, de a kérdésedre nem tudom a választ, de ezt muszáj volt.
3/7 nyam-nyam válasza:
Fúúúúúúúúúú! Ezek baromi jó zenák ám!!! Próbáld meg a Pirate Bay-ról. Gratula az ízlésedhez.
4/7 anonim válasza:
Szia!:)
A youtube-ről is tudsz. Ott is sok számuk van fent.
5/7 anonim válasza:
Én is az ízlésed szeretném megdícsérni!
Környékemen senki sem szereti az ilyen zenét, így egy kicsit magányosnak érzem magam:)
6/7 anonim válasza:
A torrent-es kérdésre még nem érkezett válasz:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
7/7 anonim válasza:
Király ízlésed van, valóban. Van egy olyan, kifejezetten rock/metal zenekarokra szakosodott torrent oldal, hogy Rockbox. Ott garantáltan vannak fent ezektől az előadóktól albumok, sokszor teljes diszkográfiák is. Tudom ajánlani tiszta szívvel. De próbálkozhatsz Piratebay-en, Limetorrents-en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!