Mi a véleményetek a One Direction-ért? Miért őrül meg minden lány értük (köztük én is)?
Előrebocsájtanám, hogy jómagam -kövezzetek meg- nem vagyok rajongójuk, de van a családban egy rapid fan, szóval teljes képet kaptam Harry Styles hajának bongyorodási statisztikáiról is.
Mesterségesen összerakott banda. Nem a zenei harmóniák, hang alapján vannak összehozva, hanem külső miatt. Legyen barna, szőke, sportos, jófiús...
A dalaikat 1 na jó, ha nagyon akarjuk max 2 énekes elő tudná adni. Erre vannak öten. Sztem ez kínos. Egy vonyít, a többi áll farok a lakodalomban.
Akkor már játszon a többi valami hangszeren... vagy legyen tisztességes vokál.
A film meg kornkrétan NEM. SZÓL. SEMMIRŐL. Srácok vigyorognak, japán/európai/amerikai kislányok sikítoznak, tanítják öket színpadon flangálni... ezt eddig is tudtuk, nem újdonság. Viszont sok péééz a merchandise részlegnek.
Egyébként a névválasztás majdnem jó. A két dimenzió ugye a lapos. Az ennél kevesebb dimenzió, az már csak a pont. Na pont ennyire érdekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!