Miből gondolta az Iron Maiden, hogy bárki is végig fog hallgatni egy 13, ismétlem 13 perc hosszú számot?
Heló!
Miért ne tennék, ha tetszik nekik?
Én speciel szeretem a hosszú számokat. 13 perc pedig egyáltalán nem vészes, ha jó a szám. Ez az első ilyen hosszú dal, amivel találkoztál?
Ha jó a zene,simán,ja.
Amúgy youtubon is 2 millióan meghallgatták és még más helyeken is biztos elég sokan.
"Amúgy youtubon is 2 millióan meghallgatták és még más helyeken is biztos elég sokan."
Ja én is ott hallgattam bele de aztán kikapcsoltam. Így kérdéses, hogy a 2 millió ember vajon végighallgatta-e egyáltalán.
Mondjuk ez az Iron Maiden szám semmiség a Pink Floyd Echoes című számához képest ami 24 perc hosszú.
Nem értem miért kell ennyire elnyújtani valamit, 3-5 perc bőven elég. Mire eljutok a szám feléig már megunom és inkább tovább tekerek. Rádiókba pedig eleve halott ötlet berakni egy közel fél órás számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!