Mennyibe fognak kerülni a jegyek a májusi budapesti Metallica koncertre?
Figyelt kérdés
Csak dec. 15-én kezdik árulni a jegyeket, de jó lenne előre tudni, mire számítsunk...2009. dec. 11. 10:43
1/11 anonim válasza:
Az tuti hogy egy 10-12 ezer alatt legolcsóbb jeggyel sem ússzuk meg.
2/11 anonim válasza:
Hasonlóképpen lesz felosztva és ugyanott lesz, mint a Rammstein koncert ahol pedig 18 ezer volt a kiemelt állóhely, 14 ezer a sima állóhely és 10 - 17 ezerig voltak ülőhelyek, szerintem itt is hasonló árakra lehet számítani.
3/11 A kérdező kommentje:
Ennél én sokkal durvább árakra számítottam!
2009. dec. 11. 21:25
5/11 anonim válasza:
ENNEK NEHOGY HIGGY! Ezek kamu oldalak, megadod fizetsz egy árat, de jegyet azt nem kapsz. Csakis a [link] oldalról származó infóknak higgy! Idővel kirakják amit tudni kell türelem.
6/11 anonim válasza:
Ha még a TEX/Eventim nem árusítja a jegyeket akkor sehol máshol nem lehet kapni, szóval minden hasonló oldal csak azért van, hogy megkopasszák az embereket.
7/11 anonim válasza:
Ki van írva, akkor kezdik árusítani a jegyeket, érdemes minél gyorsabban lecsapni rájuk, mert a kiemelt állók valószínűleg igen hamar elfogynak.
8/11 anonim válasza:
Itt van, szinte pontosan megtippeltem az árát :) Érdekes, hogy ennyire rajta vagyok a témán, amikor igazából nem is igazán érdekel a koncert XD
9/11 anonim válasza:
Ne higgyetek a kiírásnak a kiemelt álló nem FOS XD
10/11 A kérdező kommentje:
Na én 10.45-kor már nem tudtam kiemelt állójegyet venni. :-|
Maradt a sima álló, de az legalább occsó... :-))
2009. dec. 15. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!