Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az SS Minek a röviditése?

Mi az SS Minek a röviditése?

Figyelt kérdés
Szerintem egy metal rock banda röviditése mint pl bvb tdg aa.

2014. febr. 21. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Schutzstaffel

Jó ég tanultál te történelmet? Hány éves vagy?

2014. febr. 21. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Egyrészt nem biztos, hogy már ott tartanak történelemből, másrészt meg lehet, hogy ha már tanulták, akkor csak simán az átlagnál alacsonyabb intelligenciával rendelkezik a kérdező.
2014. febr. 21. 15:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tanultuk meg
2014. febr. 21. 17:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Még
2014. febr. 21. 17:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg ráadásul nem történelemhez kapcsolodik a kérdés mint láthatod szorakozás zene elolvastátok a kérdést egyáltalán nem értem kajak ti szoltok be amikor még olvasni se tudtok zenekar rövidítés bvb black veil brides tdg three days grace aa asking alexandria. ... Na és ss az mi mert sok embernek a kedvenc zenei elöadoja nem hitler tisztei nevét kérdeztem.. Kinek nincs inteligenciája aki felteszi rendesen a kétdést érthetöen vagy aki else olvassa és nagyképüen beszol h hány éves vagyok.... Most télleg fájdalmasan hülyék vagytok már boccs de nem nekem van intelligenciája hiányom hanem nektek ezek szerint...
2014. febr. 21. 17:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Secondhand serenade megvan a megoldás és kösz az értelmetlen félrevezető válaszokat.. SS=secondhand serenade
2014. febr. 21. 18:10
 7/8 KefirHun ***** válasza:
100%

Hm... Én pedig azt hittem hogy a Suicide Silence-t becézik így ;)

(Ha véletlen Mitch Lucker nevét is említik akkor tuti igazam van.)

Ezt ne vedd offólásnak de a rövidítéseket nagy betűvel szokták írni,lehet ha a lenti leírásban BVB,WBTBWB,BMTH ,TDG,AA-nak írtad volna könnyebben rájöttek volna :)

2014. febr. 22. 00:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocsi csak telorol voltam és alig volt idöm telon lasabban is irok stb :D ha gépröl irtam volna tuti nagy betüvel irom de azért köszi és ezt nem veszem annak :D ez most jogos volt :D
2014. febr. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!