Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi kell a hivatalos DJ engedél...

Mi kell a hivatalos DJ engedélyhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok,már 3 éve dj-skedem,komolyabban.

Töbször hívtak már discokba,de nem mertem menni,mert nincs engedélyem,mi kell az engedélyhez? Dj tanfolyamot olvastam,de nekem nem kell,mert a 3 év az 3 év. Majdnem minden hétvégén van házibulim vagy iskola discóm. Oda nem kell engedély. De discocba? Mennyibe kerülne ez?

Saját zenéket is csinálom,hivatalos FL studio programmal.

2014. febr. 20. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
2014. febr. 20. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
2014. febr. 20. 22:16
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,ez azért megnyugtat: :)

A DJ fellépésein egy 8.701 Ft + áfa (bruttó 11.050 Ft) összegű - See more at: [link]

2014. febr. 20. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy szerintem még ha vidéki kis diszkóban nyomod akkor se vészes ár. Az persze más kérdés, hogy a zenék előadói mennyit kapnak ebből :)
2014. febr. 20. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:

a jogdíj a lényeg.

De az téves, hogy pl suli diszkóba nem ellenőrizhetnek.

2014. febr. 21. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Tudom,azért kérdem,mert 1x majdnem rába*tam,mondták hogy itt százezrekről lenne szó,ha megbírságolnának. Azért is akarom.

De ha jól olvastam,befizetek 100 e. forint körüli összeget,és akkor 1 évig non-stop bármit játszhatok?

2014. febr. 22. 08:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Ha nem vagyok tag,akkor 128.270 Forint évente a díj. És akkor játszok amikor akarok,korlátlan mennyiségbe. Ha jól értelmeztem :)

Ha minden hétvégén megyek,akkor nekem ez jobban megéri,mint az 1x jogdíj. Köszönöm a felvilágosítást.

2014. febr. 22. 09:03
 8/9 anonim ***** válasza:

így ahogy mondod.

A listákat kell töltögetned, és ennyi.

Én nem szerettem a szövetséget, semmi értelmét nem látom hogy tag legyek, és ők semmit nem adnak.

2014. febr. 22. 15:28
 9/9 A kérdező kommentje:

:) Énsem leszek tag,inkább fizetek többet.

Köszönöm mindenkinek az infót :)

2014. febr. 22. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!