Mi kell a hivatalos DJ engedélyhez?
Sziasztok,már 3 éve dj-skedem,komolyabban.
Töbször hívtak már discokba,de nem mertem menni,mert nincs engedélyem,mi kell az engedélyhez? Dj tanfolyamot olvastam,de nekem nem kell,mert a 3 év az 3 év. Majdnem minden hétvégén van házibulim vagy iskola discóm. Oda nem kell engedély. De discocba? Mennyibe kerülne ez?
Saját zenéket is csinálom,hivatalos FL studio programmal.
Köszönöm,ez azért megnyugtat: :)
A DJ fellépésein egy 8.701 Ft + áfa (bruttó 11.050 Ft) összegű - See more at: [link]
a jogdíj a lényeg.
De az téves, hogy pl suli diszkóba nem ellenőrizhetnek.
Tudom,azért kérdem,mert 1x majdnem rába*tam,mondták hogy itt százezrekről lenne szó,ha megbírságolnának. Azért is akarom.
De ha jól olvastam,befizetek 100 e. forint körüli összeget,és akkor 1 évig non-stop bármit játszhatok?
Ha nem vagyok tag,akkor 128.270 Forint évente a díj. És akkor játszok amikor akarok,korlátlan mennyiségbe. Ha jól értelmeztem :)
Ha minden hétvégén megyek,akkor nekem ez jobban megéri,mint az 1x jogdíj. Köszönöm a felvilágosítást.
így ahogy mondod.
A listákat kell töltögetned, és ennyi.
Én nem szerettem a szövetséget, semmi értelmét nem látom hogy tag legyek, és ők semmit nem adnak.
:) Énsem leszek tag,inkább fizetek többet.
Köszönöm mindenkinek az infót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!