A Slipknot zenekar "sátánista"?
Figyelt kérdés
Mármint, a logojuk miatt. szerintem nem, de rengeteg ismerősöm szerint viszont igen. köszönöm a válaszokat.2014. febr. 20. 14:52
2/4 anonim válasza:
Nem, szerintem a Heretic Anthem ("Eretnek himnusz") című szám pont arról szól, hogy mennyien vádolják őket ezzel, de azt gondolják, hogy ha az a "normális", ahogyan az átlag emberek (és az őket ilyesmivel vádolók) viselkednek, akkor inkább nevezzék csak őket sátánistának, vagy bárminek. ("If you're 555, than I'm 666"). de az szerintem is hülyeség, hogy simán a show és a polgárpukkasztás miatt villog a 666 és a felfordított pentagramm a kivetítőn a koncertjeiken, utána meg pattognak hogy mért sátánistázzák le őket... :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél.:))
2014. febr. 20. 18:24
4/4 anonim válasza:
Ha a logóból, a szövegekből, és a külsőségekből indulsz ki, akkor a kérdést így is fel lehet tenni:
A katolikusok sátánisták? Ugyanis a szent könyvnek tartott újszövetségben megjelenik a sátán, meg egyébként is eléggé sokat beszélnek a bűnökről. Akkor azokat el is követik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!