Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek 12 evesen Balaton...

Tomorrowlandgirl kérdése:

Szerintetek 12 evesen Balaton Sound?

Figyelt kérdés
Sziasztok 12/L vagyok szuleimmel mennek a BS re tavaly pont a sound ideje alatt voltam nyaralni ,akkoris erdekelt mar,de nemmertem napijegye venni korhstar + eegyeb okok.miatt . De az ideire elszeretnek menni mire 13 elet evemet ma addigra betoltenem.eleg erett vagyok,tudom sok a fuves,volt mar joint a kezemben. Ezektol nemkell felteni. Kerdesem tehat: Beengednének,nem néznének le?

2014. febr. 17. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Érett, persze. :D Minden korodbeli azt hiszi, hogy érett. Biztos nem engednélek el a szüleid helyében, ha ők elengednek, ahhoz csak gratulálni tudok. "tudom sok a fuves,volt mar joint a kezemben." <- :DDD Ha sikerül eljutnod oda, lesz majd más is a kezedben.
2014. febr. 17. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom de nem vagy elég érett. Tudom te nem így gondolod, minden tizenéves érettnek gondolja magát de ez rohadtul nem így van. Az hogy füveztél már az nem azt jelenti hogy elég tapasztalt vagy.
2014. febr. 17. 14:31
 3/9 anonim válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal :) Szerintem semmi keresni valód nincs ott.

"volt mar joint a kezemben"<-- ehhez meg csak gratulálni tudok.

2014. febr. 17. 17:27
 4/9 anonim válasza:
100%

Szerintem ne balaton soundozzál 12-13 évesen!

"eleg erett vagyok,tudom sok a fuves,volt mar joint a kezemben" Tévedsz, ettől nem vagy érett!

2014. febr. 17. 22:30
 5/9 anonim válasza:
100%
"pénisz" kell a kezedbe, nem joint. A Soundon meg majd a pédben is lesz egy.
2014. febr. 17. 22:59
 6/9 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem engednek be! Nem lenézés kérdése, 13 évesen semmi keresnivalód ott! Még a kérdést sem tudtad hibák nélkül leírni, te nagyon érett lány!
2014. febr. 18. 06:11
 7/9 anonim ***** válasza:
inkább játszótérre ha van a közelben:)
2014. febr. 18. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Te érett vagy? Hát olvasd már el a kérdésedet, mert abból ez egyáltalán nem derül ki.
2014. márc. 5. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Jah, hogyne! Nekem tegnap volt egy 10 ezres a kezemben, ugyhogy mar gazdag vagyok. Ezt komolyan nem hiszemem el, hogy kis pisis 13 evesek mit akarnak a soundon? De most komolyan. Mar volt fű a kezedben? 12 evesen? Komolyan? Esetleg a kokain miatt sem szolnának a szüleid, kedves érett lány? Szerintem még tanulj, aztan majd mehetsz a soundra 5 év múlva...
2014. márc. 6. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!