Mennyibe kerül a legolcsóbb les paul tipusú gitár, hol lehet megvenni?
És mondd, te miért nem tudod megcsinálni, hogy rákattintasz a hangszerboltok linkjeire és megnézed a kínálatot?
Vagy az apróhirdetési oldalakon? Miért más kaparja ki neked a gesztenyét? Esetleg az nem merült fel, hogy te is megdolgozz érte?
Egy ilyen feladatot átlagos intelligenciával és alapvető internetes ismeretekkel bárkinek meg kell tudnia oldani.
De hogy ne mondd, hogy nem segítettem:
Rámégy az Expressz.hu-ra, ott kiválasztod a "hangszer, kotta" kategóriát, keresőszónak beírod, hogy Les paul vagy másik keresésnek majd, hogy LP és maximális árnak beállítod azt, aminél többet nem adnál érte, majd megnyomod a "keresés" gombot.
(Én három használtat találtam 25e Ft körül, annál olcsóbb nem nagyon lesz.)
Más, hasonló oldalakon értelemszerűen az ottani keresőeszközöket használd.
Jó keresést!
Akkor miért nem keresel inkább?
Józan ésszel, mennyi az esélye, hogy valaki épp itt a GYIK-on lesi, hogy egy Les Paul jellegű gitárt kinek tudna eladni jóval ár alatt és nem egy hangszer apróhirdetési portálon próbálja inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!