Melyik a kedvenc Michael Jackson számotok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 15:18
1/11 anonim válasza:
Thriller, Beat it :) szerintem ezek a legjobbak:D
2/11 anonim válasza:
Beat it.
Michael Jacksonnak nem vagyok nagy rajongója, de Eddie Van Halennek igen, aki nagyon nagyot alkotott abban a számban gitáron.
4/11 anonim válasza:
minden számát imádom*-* :D de mikor melyik a kedvencem :D volt hogy egész nap Smooth Criminalt hallgattam, de imádom az Earth Songot is... Billie Jean, Thriller, Bad örök kedvencek :)) De vannak nagyon szép lassabb számai is... Speechless, vagy a Smile.... az nagyon szép, bár Chaplintől származik.. ha már itt tartunk, Butterflies óóóhh azt is imádom :D najóóó, nem sorolom föl az összes számát:D
apropó :D Sunset Driver<3 :D
pussz
5/11 anonim válasza:
Rengeteg. Nagyon függ attól,hogy épp milyen hangulatom van.
Ha esik az eső, akkor pl. Stranger in Moscow.
7/11 anonim válasza:
Az összeset imádom tudnék itt felsorolgatni,, de most a Will You Be There.:)
8/11 anonim válasza:
összes száma :)) dirty diana, smooth criminal, heal the world, man in the mirror, in the closet, billie jean, earth song, beat it, hollywood tonight, give in to me, this is it, thriller, bad, scream mindet imádom :))
9/11 anonim válasza:
Imádom az összes számát de ha muszáj lenne választanom akkor a Leave me alone, Who is it, Dirty Diana, Give in to me. :))
10/11 anonim válasza:
Nekem nem nagyon szokott lenni kedvenc számom mert igazából a zene az ilyen kedvfüggő, de ha most választanom kellene akkor csakis: Will You Be There Imádom és persze Mike-ot is!! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!