Milyen programmal lehet megcsinálni?
Milyen programmal lehet megcsinálni ezt ami a videó elején van?: http://www.youtube.com/watch?v=9oaXJi4KOEs
Ahogy bemondja hogy DJ RN-SR!
Azt hogyn lehet megcsinálni?
Ebben ahogy halottam, semmi különlegesebb aktív effekt nem volt.
Sima megvágásokat használtak két pontban, ahogy kivettem - és feltételezem - tempóval szinkronizálva. Ugyanezt szokták eljátszani a könnyűzenei iparban primitívebb átmenetként, mint lineárisan gyorsuló dobpergés. Erre gondolsz, nem?
Ezt kb. bármelyik drag-&-drop kezelőfelületű stúdióprogrammal megcsinálhatod, ami sávokra és cellákra osztja fel a partitúrát. Ehhez még a fenti mintájára rákeverhetsz pár fehérzajos lekeverést/felkeverést, meg a jellemző primitív elektrominimal hangmintákat.
Te esetedben kezdésnek talán a Magix Music Maker lenne a jó : [link]
7 napos próbaverzió ingyenesen letölthető, az az idő pont elég arra, hogy megtapasztald, hogy nagyon alap szinten hogy működnek a dolgok. A frissebb verzióban sokkal több, aktív effektmodul és szűrő is benne van.
Én viszont pl. Audacity-t használok. Abban is jól lehet vágni, effektezni - igaz, ott jóval munkásabb a dolog, mint amire szerintem Te gondolnál, kevesebb effektből kell gazdálkodni, és már kész és saját hangminták kezelésére jó, de az is egy nagyon jó, ellenben a fentivel ingyenes, ráadásul nyílt forráskódú : [link]
De hogy egy érdekes effektmodult is mutassak portable alkalmazás formájában : [link] - egy meglehősen régi program, de én is nagyot csodálkoztam rajta, hogy mégis futtatható alkalmazás szintjén, ami a leginkább és valósidőben működőképes, az ez.
Ha tetszik,és érdekel ez utóbbi effekt, Wiki-n is olvashatsz róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!