Hogyan tudnék az X-faktor vagy a Csillag Születik zsűrije lenni?
Ha rengeteget tudok a zenéről, mert kizárólag ez érdekel, sok előadó számát tudom, stb.....
Már sok előadásról alkottam véleményt, vettem észre a hibákat, erényeket....
Hogyan tudom elérni, hogy zsűritag lehessek?
Külön feltételrendszer van arra, hogy ki lehet zsűri. Az egyik például hogy közismert legyen, ezért nincsenek civilek ott.
Véleménye amúgy mindenkinek van, attól még nem leszel kritikus. A szakmában eltöltött X év, amit belülről tapasztalsz máshogy láttatja a dolgokat.
Ha annyira hozzáértő vagy, kifejthetnéd, hogy szerinted egy blues zenekarnak gibson les paul, vagy fender telecaster típust kellene-e választani, illetve overdrive, distortion, vagy fuzz effektet. Indokold is!
youtube-on minden hanganyagot megtalálsz a vállasztáshoz.
Sehogy se. Ezek a szar műsorok nem a tudásról szólnak hanem a kapcsolatokról. Vagy politikáról. Például Alföldi se a tudása miatt került be hanem mert a liberális politikai körök bebaszták oda hogy a képernyőn tartsák a pofáját.
Ráadásul amik ott vannak azok a zenéből csak a zé betű. Bűzölgő trágyadomb amit az agymosott tömegekkel megetetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!