Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mitől jó egy dalszöveg?

Mitől jó egy dalszöveg?

Figyelt kérdés
Mi az ami titeket megfog egy zenében? tudom, hogy a fülbemászó dal is fontos, de engem most a dalszöveg érdekel. Miről szóljon? szerelem, szakítás utáni fájdalom, a világ? Kérlek segítsetek :) köszi
2009. dec. 7. 10:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Érdekes dolgok ezek. Én is úgy vagyok vele, hogy tizenegynéhány éves koromban csak röhögtem a hosszúhajú tetovált rockereken. (Igaz, az átkosban, az ilyen embereket a bűnözőkkel és a hippikkel mosták egybe.), és csak akkor kezdett komolyabban érdekelni a rockzene, amikor már nagykorú lettem. (persze korábban is volt pár kedvenc számom, de azért nem túl sok).
2009. dec. 8. 01:10
 12/15 A kérdező kommentje:
én is így vagyok :D azok a kedvenc zeneszámaim, amiket az elején ki nem álltam :D
2009. dec. 8. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
a szakitas utani fajdalom
2009. dec. 23. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Mekkora baromságot összehord itt némelyikőtök, már elnézést... az hogy mi a jó zene és mi nem, az teljesen relatív és nem hiszem hogy pont egy vagy két ember alkothatna objektív véleményt(mert amúgy nem is lehet).

Ami népszerű, és fülbemászó az is tartalmazhat értékes dolgokat, az egy dolog hogy valaki nem nyitott felé mert "túlzottan egyszerű" az a zene... pedig néha az egyszerű nagyszerű ám! Csak a művészetekben félre kell tenni az észt és a hibák keresését, mert pont az rontja el az élvezeti értéket.

A mostani popzenéket én se hallgatom meg vagy nagyon ritkán, de csak mert rossz érzéseket keltenek bennem... De tiszteletben tartom hogy igenis, vannak akikhez ez áll közel és nem kezdem el becsmérelni az értelmi szintjüket. :P

On: amit szeretek, az a Dubstar, no nekik nagyon jó szövegeik vannak és dallamosak is a számaik :)

2011. febr. 12. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
dehüle vagyok, most látom milyen régi topic XD
2011. febr. 12. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!