Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miyavi nő vagy férfi?

Miyavi nő vagy férfi?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 20:32
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
100%

Miyavinak kétségbe vonható a viselkedése és külseje ez tény.

Ettől függetlenül eljese mértékben férfi és aki itt adott 1-2 frappáns választ h nem ő nő...vagy épp b*zi akkor az el van tévedve:) Miyavinak annyi köze van egy ra*yihoz mint

Egy vegetáriánusnak a Mc'Donald-hoz:)

Miyavi kislányt nevel és boldolg családi életet él feleségével...Igaz a turnék mellett nem hétköznapi de boldog életet. Nemértem a kommentálókat:) mit ártott ő neked hogy ennyire bántod? a ékrdés feltétele nem bántás ez igaz hogy eléggé megkérdőjelezhető a neme:D De nem...

Férfi és amit sok férfi nemű még nem mondhat el magáról..

Apa...:)

2010. ápr. 15. 22:56
 22/33 anonim válasza:
100%
Ez a kérdés csak azért került kiírásra, hogy vitát keltsen, és csesztessen egy személyt, aki még csak nem is tud róla, hogy cseszteti a kedves kérdező. Ha már itt tartunk, mindenkinek van saját ízlése, miyavi-é ilyen. Őt nem érdekli hogy mit mond a többség, mert saját magának tetszik, és ez a legfontosabb. Ja meg persze a csajok is buknak rá. Más kérdés hogy egy férfi nem a haja és öltözködése miatt férfi, hanem a tettei miatt. Boldog házasságban él a feleségével, és gyereket nevel, amit sok férfi el sem mondhat magáról. Ja és légyszives, csak azután szidjátok, miután meghallgattátok például a selfish love c. számát, és le bírtátok utánozni. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, de ezt kulturáltan is ki lehet jelenteni, nem csak úgy, hogy "ez most fiú vagy lány?" vagy "b*zi, b*znyák*, b*zzancs".
2010. ápr. 16. 16:24
 23/33 anonim válasza:
100%
Előző vagyok. Elég nagy probléma, hogy a mostani magyar emberek kizárólag a haj, és öltözködés alapján képesek a férfiakat, és nőket megkülönböztetni. Nem is értem, hogy gondolkozhat valaki így. Régen is voltak olyan férfiak akik hasonlóan néztek ki, de nem kérdezgették a nemét egymástól, és nem kezdték el szekálni, hanem elfogadták hogy ő így tetszik magának, de mostanába egyre nagyobb divat a kinézet alapján ítélkezni, és ezt a divatot a magyar átlag ember szívesen követi, mint egy birka.
2010. ápr. 16. 16:30
 24/33 anonim válasza:
Megint előző vagyok, 20f, hasonlóan nézek ki.
2010. ápr. 16. 16:30
 25/33 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 04-15 22:56- al és az utolsó 3 kommentet író sráccal.

Egyértelműen látszik az arcvonásain és mindenén, hogy férfi. Még akkor is ha női ruhában van kisminkelve.

Nem tudom egyes emberek milyen aggyal rendelkeznek, hogy nem képesek különbséget tenni nemek között, érdekes.

Nekem sosem volt ebből gondom, akármilyen nőies is egy férfi tudom, hogy ő nem nő.

És fordítva.

Na mindegy.

Egyébként Miyavi tehetséges és jó arc, tiszteletet érdemel. A színpadon meg a fotózásokon és hasonlókon az más dolog, hogyan viselkedik vagy néz ki.

Nem az alapján kell megítélni.

De komolyan, soha eszembe nem jutott, hogy nő. A nőknek bájosabb arcuk van. Még a japán,kínai stb népeknél is ahol a pasik kevésbé karakteres arccal rendelkeznek. Ott is vannak lényeges különbségek. Bár nyilván van aki ezeket nem képes észrevenni.

2010. júl. 11. 02:01
 26/33 anonim válasza:

Egyértelmű hogy férfi.

Én személy szerint "MEGŐRÜLÖK" érte*-*.

16 éves fejjel... xD Háh xD.

Olyan mázlista a felesége **. Féltékenyvok :(. A koncertjére sem tudtam elmenni... Nagyon bánom... pedig ott sikíthattam volna *-*.

A magyar pasikban semmi extra nincs... Mondjuk nekem az ízlésem is ilyen.. hogy a jaán férfiakat jobban kedvelem. Pl ha valaki mutatna egy izos férfiről képet, és egy Reita-hoz vagy Miyavi-hoz hasonló fickóról képet... na melyiket választanám? xD Eszméletlen.. nade nagyon elkanyarodtam a témától... :S

Bocsi csak nagyon beleélem magam xD Vároma következő koncertjét *-* (már ha lesz T_T)

2010. aug. 15. 23:30
 27/33 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi az íráshibákért, de tök izgalomba jöttem *-*
2010. aug. 15. 23:31
 28/33 anonim ***** válasza:

férfi!!!

méghozzá baszom jó férfi :D

L/18

2010. nov. 7. 18:09
 29/33 anonim ***** válasza:

Hogy a p.csába lenne csaj... akármilyen ruhába van és akármilyen a haja mindig pasinak néz ki, és ő művész ti meg nem értetek ehhez... japán előrébb van ez a jövő zenéje... és ha meg úgy oda vagytok nem hiszem h a magyrok ettől férfiasabbak lennének, én végig mentem az utcán és azt hittem 2 csaj smárol, aztán nagynehezen lehesett h az11ik pasiféle akar lenni

ez lenne olyan ki.szottul férfias?:O:O

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Miyavi milliószor jobban néz ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 5. 02:56
 30/33 anonim válasza:
Miyavi férfi... komolyan már... Nem látszik? Én a magyarokra inkább ráse nézek... :/ Magyraországon a divat, hogy a nőt csak kihasználják (élvezetre kell csak) és megcsalják az adott alkalommal. Nekem biztos, hogy japán lesz a férjem, ha valaha férjhez megyek. :D És igen, Miyavi iszonyatjó pasi! ^^
2011. jún. 7. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!