Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miyavi nő vagy férfi?

Miyavi nő vagy férfi?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 20:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem férfinek néz ki.

De én ehhez vagyok szokva :D már 5 éve ilyen férfiakat bámulok :D

2009. dec. 9. 12:57
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

Na, akkor menj ki az utcára az emberek közé, próbáld meg levenni az "anime-szemüveged", és nézz körbe picit magad körül. Alapvetően kétféle típusú embert fogsz tudni megkülönböztetni (arc, öltözködés, frizura stb. alapján). Úgynevezett nőket és férfiakat. Na, akikre inkább hasonlít ez a gyerek (persze nem teljesen), azok a nők, a másikok a férfiak.

Az általad rajongott humanoid egyed egyik csoportosulásba sem sorolható, úgynevezett speciális eset (meg pszichológiai is, de az más tészta), mivel bár a nő típushoz áll közelebb, annak túl... hogy is mondjam... maradjunk annyiban, hogy furcsa. Éppen ezért az ilyeneket szokták illetni a "k ö cs ö g", "kis b u z i", "b u z z a n cs" stb. kitételekkel, de a "férfi" jelző SEMMIKÉPPEN SEM használható! Remélem érted.

Na most, hogy már tudod, mennyi az annyi és merre az arra, menj szépen és csináld meg a matematika házifeladatodat, mert anyukád mérges lesz rád és nem engedi, hogy megnézd az esti mesét. Ja, és lefekvés előtt moss fogat!

2009. dec. 9. 17:18
 13/33 A kérdező kommentje:
Te vagy a legjobb, utolsó!;D
2009. dec. 9. 17:47
 14/33 anonim ***** válasza:
:) Drága utolso válaszolo :) nem járok anime szemüvegben :) nem nézek animéket, csak japán élőszereplős sorozatokat, tekintve, hogy másfél évig japánban voltam cserediákként, hozzászoktam az ilyesfajta divathoz. És nekem tetszik. Egyébként 20 éves vagyok, kössz, nemkell már felszolitani a fogmosásra :)
2009. dec. 9. 18:31
 15/33 anonim ***** válasza:
43%

Ja hát, ott sem tegnap ért véget az a dicső korszak, amikor még a férfi férfi volt. Régen még szamurájok..., manapság már csak ilyen cuki fiúkák...

De azért a matekleckédet megírtad remélem!

2009. dec. 9. 20:17
 16/33 anonim ***** válasza:
17:18 De okosnak érzed magad. Kár hogy tök hülye beszűkült látóköröd van. Neked a férfi az csak valami rövid hajú, szőrös, izmos pasi lehet? Mert akkor nem ártana jobban körbenézned. Tény hogy Miyavinak ez a sztár "öltözéke" amit mi látunk, hétköznapokban ő sincs kifestve, látszik rajta hogy pasi bárhogy is nézem. És még mindig jobban néz ki mint a nagy magyar átlag.
2009. dec. 9. 22:29
 17/33 anonim ***** válasza:
93%

Az utolsonak igaza van

a magyar férfiak egyszerüen szörnyűek

elhanyagolják magukat

én inkább egy japán " cuki fiut " fogadok el páromnak, mint ezeket az ocsmány magyar férfiakat

2009. dec. 10. 09:06
 18/33 anonim ***** válasza:
26%

Tudnék mi dörgedelmeset írni, de mivel sejtésem szerint mindegyik vitapartnerem személyében hölgyet tisztelhetek, és most úriemberi hangulatomban vagyok, így csak annyit írnék, hogy én meg vagyok elégedve a magyar lányokkal.

Magyar lányok, nagy a pof..ikátok, de én így szeretlek titeket! :)

A japán gyereket illetően maradjunk annyiban, hogy 1: hímnemű (igaz, empirikusan - általunk - nem bizonyított), 2: férfiassága nem egyértelmű; férfi mivolta, hozzá nem értő, illetve a látványához nem hozzászokott körökben erősen kérdéses (lásd: kérdező, ill. jómagam).

A kiskezit csókolom!

2009. dec. 10. 14:23
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

ez hülye kérdés volt

Miyavin látszik h Férfi

2010. febr. 2. 20:06
 20/33 anonim ***** válasza:

hát én megpusztulok xDDDD

miyavi férfi vagy nő xDD ez eddig oké, de értitek érezni ahogy hezitál:D

2010. márc. 2. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!