Egy jó 6 húros elektromos gitár feltétlen drága?
Első, ügyesen üzletelsz.
Kezdőként nem nagyon fog feltűnni a különbség egy olcsó és egy méreg drága gitár között. Egyébként nem feltétlen a legdrágább a legjobb. Ha jót fogsz ki, akkor lehet az olcsó is jó. Igazából néha nem is értem mi ez a 100 alatt ne vegyünk ezt meg azt... miért ne? Jó lehet a drágább jobb minőségű , de őszintén szólva nem épp a gitáron fog múlni az, hogy hogyan szól , hanem hogy hogyan játszanak rajta. Magyarra lefordítva: Drága jobb, de olcsó is lehet jó ha jól játszanak rajta. Drága is lehet rossz, ha hozzá nem értő kezébe kerül.
Egy jó gitár általában drága, igen.
A 6 húros kiemelést nem nagyon értem, a gitárok 95%-a 6 húros.
A további kérdésedből ítélve még nem volt gitárod soha.
Nem adják el behangolva, de ha behangolnák se tartana ki addig, amíg ilyen hidegben hazaérsz vele.
Váó, nem tudom ti milyen hangszerboltokba jártok, de általánosságban nem az a jellemzõ, hogy beállítanák a hangszereket.
Nyilván ha megkéred behangolják, de gitárnál egy hangolás nem mûvelet: 10 másodpercet vesz igénybe és nem is tartós dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!