Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a magyar...

Mi a véleményetek a magyar raperekről?

Figyelt kérdés

Nem a majka félékre vagy sp,dopemanra gondolokXD

hanem, Fankadeli,Rapartoar(nagy kedvencem),Riddler,Mes,Dsp Thysta,Mikrofontos&Rovo, Type,Pit??? Én nagyon szeretem őket,nem tudod megérteni hogy egyesek miért a szart pártolják és nem őket...

2009. dec. 6. 08:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Magyar RAP? Még viccnek is rossz.

A rap egy gettókból kiindult FEKETE szubkultúra. Nálunk nem voltak afrikai rabszolgák, nincsenek gettók, nincsenek négerek se. A Harkonnen faj nem számít annak, azok korcsok. Egyszóval Magyarországon egész egyszerűen NINCS rap, maximum silány utánzatok.

2010. jan. 5. 09:55
 12/14 anonim ***** válasza:

te úgy el vagy tájolva kedves kérdező , hogy olyat még a világ nem b@szott az biztos

dopeman sz@r zenét csinál ???? ember te hallgattál már végig lemezét ??? magyarországon először ő képviselte az igényes, kidolgozott muzsikát

nem a szövegeket kell figyelni ha már a zenét kritizálod

te veréb

2010. márc. 18. 14:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon "RAJOK" a szövegek,nincsen köztünk csicska ezt mindenki tudjaXD röhögni tudok,hallgatttam de sztem SZAR!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 18. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Issteneeem.Utolsó...Te úgy el vagy tájolva,hogy olyat még a világ nem b@szott...

Ha hallgatod dopemant,akkor állítólag rap-et hallgatsz,de MINEK?...Aztsem tudod mi is az valójában.Még hogy nem a szöveget kell figyelni... de egy csicska!

Amúgy én imádom a magyar rap-et-dsp,káva,diggieman,deego,hősök,punnany massif,skillz,tibbah.etc..

2010. márc. 18. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!