Mi a kedvenc számotok jelenleg?
Az is érdekelne, hogy csak én vagyok-e egyedül olyan, akinek időszakonként váltakozik a kedvenc zeneszám. :D
Mondjuk egy hétig rongyosra hallgatok egy számot, de utána meghallok egy másik dalt, és az válik kedvencemmé. :)
Az előző kedvencem Lana Del Rey-től volt a Young and Beutiful.
A mostani: Fun ft. Janelle Monáe - We Are Young.
Nektek? :)
Akkor ezt miért írtad? Ezt nemtom mire vélni:O
"Nálam nincs ilyen hogy jelenleg! Szerintem nálad is csak azért van jelenleg, mert sokat játszott kommersz zenéket hallgatsz, ha elkezdenél komolyabbak, úgymond "örökérvényű" zenék után kutatni, akkor biztos találnál olyat, ami nem egy egyperces fellángolás"
Jelenleget gondolom úgy érti, hogy amit aktuálisan épp legtöbbet hallgatsz.
előző vagyok megin meg 1,6,9asszem:D
8-asnak még:):) Amúgy jó, hogy említetted a Beatles-t, az "All you need is love" is sokat szól itten:):)
Hallod aki a Beatles-t írta az nem én voltam:)
Én leginkább a kérdezőnek írtam, nem is akarom őt erőszakosan megváltoztatni, meg hogy legyen egy kedvence, csak azt láttam hogy tipikus ilyen slágervadász attitűddel válogat, ezért gondoltam megírom neki a tapasztalatiamat az ízlésfejlődésről.
Igazából ahogy jobban belegondolok személye válogathatja hogy kinek hány kedvence van, én olyan vagyok hogy nekem mindenből kell egy sorrendet csinálnom, de eltudnám magam képzelni sorrend nélkül is, végülis most is alig tudok dönteni hogy a Száll a kakukk fészkére, a Taxisofőr vagy a Volt egyszer egy Amerika a kedvenc filmem.
Tehát én inkább az ellen vagyok hogy valaki kétnaponta egy-más aktuális kommersz slágerből csinál "kedvencet", azt megértem ha valkinek vannak kedvenc dalai, albumai, előadói, filmjei, rendezői, könyvei és azokból nehéz neki sorrendet állítani.
Hello, én vagyok a 10-es, aki említette a Beatlest is, sikerült jól összezavarnom mindenkit. :)
Egyébként engem az szokott zavarni, mikor valaki egy 2-3 éves dalra kijelenti, hogy régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!