Eminem az Ass Like That c. számában miért "nyomja meg" olyan erősen az R betűket?
Van ennek valami jelentősége? Netán valami parodizáció?
Meg amúgy is az egész kiejtése olyan furcsa, nem az a megszokott "amerikás", mintha akcentusa lenne...
Szándékomban áll lefordítani a szöveget, de egyelőre lusta vagyok rá. Viszont ez az r betűs dolog érdekelne...
jó lenne, ha a kérdésre válaszolnál.
ha meg nem tudod a választ, akkor próbáld meg intelligens ember látszatát kelteni, és ne írj ide semmit.
köszöntem.
Művészi önkifejezés. Jó lenne, ha nem keresne mindenki minden apróság mögött jelentést, főleg, ha popzenéről van szó. (Mert mondjuk egy avant-garde progmetál dalban még érthető volna.)
A szöveg lefordítása meg szintén az egyik legnagyobb gyökérség a világon. Egyrészt a szöveg így többnyire elveszti a kifejezőkészségét, másrészt meg egy dal lefrodításához elég komoly költői képességek kellenek, ha azt akarjuk, hogy ne legyen kínszenvedés elolvasni is. NEmhogy értelmezni.
Amerikai...
én úgy tudom azok jól megnyomják az r betűt.Britek nem ejtik.
senki nem keres mélyebb értelmet, egyszerűen csak érdekel, mert a többi számában nem így ejti ki.
a lefordítás meg nálam annyit tesz, hogy szépen magamnak kisszótárral kibogarászom, és slussz. senkinek nem kell elolvasnia, senkinek nem kell, hogy tetsszen, de én tudni fogom, hogy PONTOSAN miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!