Régebbi zene, fel kéne ismerni, nem jut eszembe sok róla?
Már rég hallottam, úgy emlékszem talán akkor volt rádióban sláger, mikor a gorillaz-feel good inc, és gigi d'agustino-blablabla is.
Talán ritkán filmzeneként is volt, de nem rémlik egy sem.
Olyan kellemes, régi féle parti/pop zene.
Szerintem nem sok ének van benne, férfi énekli de olyan furán, magas hangon (mindjárt keresek hasonlót)
Az ének: everyboooodddyyy, everybody's (na nna na nna - itt nem tudom mit énekel) - DE NEM BIZTOS hogy everybodyt mond.
A zene: tattara tara tattaa ta ta ra, tattara tara tattaa da da da,
... taa taa taa taa <- magas hangon kezdődik, és egyre mélyebb
Ha bármi ötletetek van, írjátok, vagy ha rémlik nektek is, és eszetekbe jut hogy mi ment még akkor, vagy ha egy filmből rémlik.. akármi!
az énekhez még annyi hogy: hú hú hu VAGY hmmm hmmm hm
lehet hogy mtv-n ment
Az is érdekelne hogy abban az időben milyen előadók mentek mtv-n, rádióban, kb 1998-1999-ben
a zene inkább így: tatta tara tatta ta-ra-ta, tatta tara tatta ta-ra-ta,... tííí tőőő tűűűű düm..
és lassú
úgy utálom az ilyet, mikor tetszik egy zene, nagyritkán eszembe jut, de semmi nincs amin elindulhatnék hogy megtaláljam...
http://www.youtube.com/watch?v=POq2AznJO1Q
Ez 97-es dal.
sajnos nem ez az
kicsit funkys amit keresek és lehet hogy nem is régi annyira :D
de azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!