Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A '90-es években is ugyan így...

A '90-es években is ugyan így utálták a fiúbandákat és más előadókat a fiatalok?

Figyelt kérdés

Mostanság elég nagy port kavar az interneten át egy-egy előadó a popkultúrában.Pl Bieber, One direction stb stb a közutálat legnagyobb célpontja.

A 90-es években is hasonló volt bizonyos körökben a fogadtatásuk,vagy kevésbé keltett felháborodást?(Gondolom ma az internetnek hála ez a nagy utálat)

2014. jan. 28. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:

90' években a legtöbb énekes, vagy együttes tudod énekelni, szerepelni. Azok akik régi számokat újítottak fel, vagy tátogtak ugyanúgy utálták mint a maiakat.

Lásd: Milli Vanilli

2014. jan. 28. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Bieber, One direction ezek filléres sztárok. Sokan azért utálják őket mert sokkal jobban vannak sztárolva mint amekkora valódi performanszot nyújtanak. A One Directon régi befutott zenéket dolgoz át a maga kis okádék előadásába? Rossz vicc...
2014. jan. 28. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, ugyan ez volt akkor is. Akkoriban volt ugye a Bros és később a Backstreet boys akiket utálni lehetett azoknak, akik másféle zenei stílust szerettek és cikizték a rajongóikat

Persze ugyanakkor ezeknek a bandáknak akkor is megvolt a maga rajongó tábora, akiket nem érdekelt a cikizők hada, de sajnos akkor is most is az van, hogy a különböző zenei stílusok kedvelői nehezen fogadják el a másikat. Azt hiszik, hogy csak az a jó, amit ők szeretnek.

2014. jan. 29. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nézd előző én erre azt mondom hogy én mondjuk szeretem a dubstepet, meg a trapet, de elfogadom hogy az valakinek csak mosógép csörömpölés. Ő dolga, én attól még hallgatni fogom. Viszont akkor mások meg fogadják el hogy ezek a JB és társai, egy túlsztárolt képmutató cirkuszi bohóc.
2014. jan. 29. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
én Take That rajongó voltam a 90-es években. a lányok nem foglalkoztak vele, de a fiúk mindig kicikiztek. jaa és az east 17-esek utálták a Take That-eseket és fordítva :) óóó régi szép idők :D
2014. jan. 29. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2014. jan. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!