Mi ennek a dalnak a címe?
Már nagyon rég keresem, de nem találom. Annyit tudok, hogy egy férfi énekli. És a szövegben benne van az, hogy: without you. Egyáltalán nem biztos, hogy without you a címe, de azt többször énekli. Aztán még van benne egy olyan rész, aminek a dallamát tudom. Nem tudom, lehet hogy ez a refrén, de nem biztos. így szól az a rész (felül szolmizálva, alul meg ritmizálva)
lá - ti - do - mi - lá - szo - mi
ti ti tám ti tá ti tá
Annyi még, hogy a class fm -en hallottam, nem is egyszer. És végig néztem már a class fm oldalát, meg a class 40-et, de nem találtam.
Remélem valaki felismeri.
Ja igen. Azt a dallamit, amit leírtam, azt többször énekli el egymás után. És azt a dallamot nem csak lalázza, annak van szövege. :)
http://www.youtube.com/watch?v=JK4nE46Gxnw ??
amúgy hiába írtad le szolmizálva,nem lehet tudni,hogy épp te pl. felső vagy alsó lára,tire,dóra,mire vagy szóra gondolsz. Szóval ha jelölöd nekünk,hogy mikor FENT és mikor LENT,akkor könnyebb lenne.
Pop zene? Van benne rap?
igen, igazad van :))
lá ti dó' mi lá szo mi
Nem, sajna nem az. Pop zene. És nem annyira gyors, nem annyira pörgős, ahogy emlékszem. Persze nem is nagyon lassú, nem siratós szám.
nem tudom, mit mondhatnék még róla. sajna énekest sem tudok mondani. Bár nem Bruno Mars, azt felismertem volna
MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDD
rámentem a class fm oldalára, nézzük meg mit játszottak mostanában, és az ott volt :)
this is what it feels like armin van buuren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!