Mi a mondanivalója ennek a számnak?
Alvin és a mókusok - Istenek szemével
http://www.youtube.com/watch?v=ZiB6ocdWkJE
Itt meg a dalszöveg:
Tetszik nekem ez a szám, csak nem értem a mondanivalóját :( Youtubeon kommenteknél olyanokat írnak róla hogy csak na...
Valaki magyarázza el az értelmét, kérem.
Például azt hogy érti hogy: Hogy láttál istenek szemével
Szia!
Bírálja a mai világot.És szerintemessorban a magyar kormányt,mert midnent elhiszünk nekik,amit mondanak:"Állatsorba csúszunk
Hamis próféták szaván".Bármit megtehetnek velünk,mert a magyar nép hülye.legalábbis egy része.Nem uds emberséges ember maradni,mert ha megpróblsz az lenni,akkor elnyomna,és kitaszítanak,úgysem győzhetsz!
Én is valami ilyenre gondoltam, mint amit "első válaszoló" írtál. De azt még most sem értem hogy azt hogy érti hogy: "Hogy láttál istenek szemével."
(jajj mennyi "hogy" került a szövegbe ... xD mindegy, nem magyaróra :D)
14:50 -nek. Hogy is jön ide ez a szavazásos dolog? Amúgy szerintem egy párt van ami számomra elfogadható, és az nem más mint a Jobbik. Volt szerencsém találkozni személyesen is Vona Gáborral, és akkor sem csalódtam benne. Én hiszek neki. Ha nyerni fog a jobbik és kiderül h kamu az egész, akkor tényleg scalódott leszek, és nagyon csalódott... De akkor itthagyom ezt az országot, mert nem szenvedésre születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!