Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Káromkodós magyar rap zenéket...

Káromkodós magyar rap zenéket tudtok?

Figyelt kérdés

.. ezek tetszenek pl: K illakikitt- G ádzsik 4, csapda , javíthatatlan T irpa-G adzsik 2-3 N orba-X XX B eerseewalk- P ics @ , visszapörgetném , G erinc telen Antal & Day - K*rv@ , f @sz@ lenne , h ardcore Fluor filigran- Tud i nni ,Pi cs @készen , plazma-b @szni tudsz siska- megvan irva

nem csak káromkodósat hallgatok de ilyeneket nehezen találok :/

18/L

2014. jan. 27. 02:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Tehát az a lényeg, hogy káromkodjanak?!... Ez undorító!

Amúgy nagyon sok ilyen van, én tudom, mert tesóm hallgatja ezeket egész nap.

Pl. ilyesmi a szövege az egyiknek: a k#rvák szeretik, ha jól megb###ák, a k##vákat jól meg kell b###ni!, stb... Sose fogom megérteni, hogy miről szól ez a műfaj...

Ha akarod majd megkérdem tőle és megírom neked. :)

2014. jan. 27. 03:16
 2/9 anonim válasza:

Mi lenne ha ezektől az előadoktól - akiket felsoroltál - keresnél más számokat is? :)

Pl. Barbárfivérek, Antal, Siska, SCBP, TKYD

2014. jan. 28. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Én imádom ezt a műfalyt, de nem ezt a részét. Ezeket én is hallgatom, de ha neked ez a lényeg h káromkodjanak, ak el vagy tévedve. De nyugi nem te vagy az egyetlen. Ha csak semmitmondó gengszter rap

szart akarsz hallgatni, ak Mr.Busta. Annak a majomnak rengeteg ilyen száma van. Nem tom mire veri magát. Szerencsére a felsoroltjaidnak van normális, értelmes zenéje is. Ezen kívül sztem hallgass Akkezdetphiait, Tkydet, Nevenincs. Ha meg tényleg csak ebből áll neked a rap, hagyd meg ezt azoknak akik értékelik kellőképpen, és hallgass 1D-t, v Justint.

13/L

!!

2014. jan. 28. 23:12
 4/9 A kérdező kommentje:
dehogy ... mindig is imádtam és már kerestem azoktol az előadoktol de nemtaláltam többet .. és nem hagyom mert nem csak a karomkodosak tetszenek egyszerűen azokbol keveset találok! és mr.bustat szerintem nem soroltam van néhány 2x hallgadhato szama de semmitmondo unalmas nekem az egesz...
2014. jan. 29. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:

#3 Jó az izlésed ;)

14/F

2014. febr. 8. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
2.es. ezek nem is káromkodószenék. valami hülyeségek!
2016. febr. 24. 00:00
 8/9 A kérdező kommentje:
huuh ezek a linkek.
2016. febr. 25. 01:35
 9/9 anonim válasza:
ScarcityBP - #SzuperCsillagParaszt
2018. ápr. 18. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!