Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elektromos vagy akusztikus...

Elektromos vagy akusztikus gitárt kérjek?

Figyelt kérdés
Karácsonyra gitárt kapok. Szokták mondani, hogy kezdő gitározóknak akusztikussal kellene kezdeni, de én szeretnék elektromossal :) Szóval 30 ezer forinttól elektromos gitárt lehet már venni, nem? Érdemes?
2009. dec. 4. 15:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
AZ a válaszoló vagyok aki kérte a linket :D, otthoni használatra sztem megfelel. De azért nézd meg mert a házhozszállítás akár 5ezret is rárakhat! De szerintem ne neten rendeld, menny el boltba nézd meg fogd meg, és próbáltasd ki az eladóval :) Sztem megéri elektromosat venni akusztikus után úgyis elektromost akarsz majd venni :)
2009. dec. 4. 19:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok neten rendelni, csak viszonyításképp néztem az árakat :) Vajon egy gitárboltban balkezes gitárokat ugyanúgy árulnak még ha kisebb választékban is?
2009. dec. 4. 19:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Megint az utolsó válaszoló vagyok XDD és igen, árulnak balkezes gitárt is :)
2009. dec. 4. 19:41
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2009. dec. 4. 19:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Szívesen :P sok sikert a gitározáshoz :)) ha kell valami segítség írj egy pmet :)
2009. dec. 4. 19:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Ezt is köszönöm :D
2009. dec. 4. 19:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
énis írtam már, ezek a squierek tökéletes gitárok arra hogy megtanuljon rajta játszani az ember, és idővel 1-1 koncertre is elmennek:)
2009. dec. 4. 20:24
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
Ne felejtsük el, hogy a balkezes gitárok jóval drágábbak a jobbkezeseknél
2009. dec. 4. 23:29
 19/22 Thurston ***** válasza:
Nem tudom miért mondja mindenki, hogy aksutikussal kell kezdeni. Két telejsen más hangszer, más hozzáállást és játéktechnikát követel meg. Ha elektromos gitáron akarsz játszani, akkor azt vegyél, ne akusztiksuat, mert ennyi erővel klarinétot is vehetnél helyette.
2009. dec. 5. 00:59
 20/22 anonim ***** válasza:

ígyvan, teljesen igaza van a kedves előző hozzászólónak:D

najó, azért van köze, tehát ha valaki ötéve játszik akusztikuson, annak lehet hogy könnyebben megy a szólógitár, de ha valaki ötéve szólógitározik, azmeg simán lenyomja a másikat, szóval érted amit mondani akarok:D

2009. dec. 5. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!